Kontakta BrukarföreningenSEMESTER!

Hasse och jag tar semester mellan 19 Juli och 15 Augusti. Under den tiden är det osäkert om någon svarar på nedanstående nummer.

Ha en skön sommar!

0766 459 880

orebro@brukarforeningen.se

Vi hjälper dig med kontakter med soc, sjukvård och andra myndigheter.
Vi svarar på frågor till brukare och anhöriga, myndigheter och allmänheten.

* * * * *
Beroendecentrums Jourtelefon
Mån-Fre 8.00-16.00
019 602 05 30
* * * * *

06 februari 2009

Vem i...

Asså, det kan ju vara bra att berätta vilka vi är och vad vi pysslar med och varför och så.
Tänkte jag. Så, here we go.
Jag heter Zoran och är sekreterare i Örebro BrukarFörening.
Hasse, som är den andra snubben som skriver här, och är ordförande i ÖBF, frågade mig för typ ett åt halvt år sen om jag ville hjälpa till lite i Brukarföreningen, och ja efter en del funderande hit o dit, så sa jag OhKey. Hasse startade egentligen föreningen typ 2003, fast det får han berätta om själv.
I alla fall, så har vi inte gjort så där jättemycket, förns helt nyligen, för då fick jag tjänstledigt i sex månader från mitt sjyssta jobb för att hålla på med föreningen. Tack Tomas o Åsa!

Jag måste bara säga att även om det här är Örebro BrukarFörenings blogg, så är vi privatpersoner som skriver, och jag kanske inte nödvändigtvis håller med Hasse i det han skriver, och han kanske inte håller med om vad jag skriver, och Örebro BrukarFörening kanske inte håller med om vad nån av oss skriver. Eller tycker. Eller tänker. Och imorgon kanske jag inte håller med om själv vad jag skrev igår.

Deal with it.

Å föresten, om du har synpunkter på mitt skrivspråk så diskuterar jag gärna det med dig, över en fakturerad Radisson-frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar