Kontakta BrukarföreningenSEMESTER!

Hasse och jag tar semester mellan 19 Juli och 15 Augusti. Under den tiden är det osäkert om någon svarar på nedanstående nummer.

Ha en skön sommar!

0766 459 880

orebro@brukarforeningen.se

Vi hjälper dig med kontakter med soc, sjukvård och andra myndigheter.
Vi svarar på frågor till brukare och anhöriga, myndigheter och allmänheten.

* * * * *
Beroendecentrums Jourtelefon
Mån-Fre 8.00-16.00
019 602 05 30
* * * * *

06 februari 2009

Telefon

En grej som vi höll på med förra året var att försöka få loss lite pengar från kommun o landsting. Inte för att vi så jädra gärna vill ha en massa pengar, men vi behövde en telefon så att vi kan ringa andra för att tigga mer pengar, och så att alla opiat-personer kan ringa oss. Vi gillar nämligen när folk ringer oss. I alla fall jag. Så nu kan du ringa till Örebro BrukarFörening på telefon nummer 0766 459 880.

Eftersom många av dom som ringer bara har kontantkort som inte tankats sen sosseregeringens tid, så har vi ett mer eller mindre fritt abonemang så ring en signal så ringer vi tillbaka! Eller om du behöver ringa soc., övervakarn. kliniken, försäkringskassan, arbetsförmedlingen, eller din morsa kan du få hjälp med det. 0766 459 880.

Efter att ha drivit föreningen i ca ett år med bara en penna som vi snott på ett vårdlag på sjukhuset och tuggumipapper och ett desperat behov av lite jävla mänsklig värdighet, så fick vi till slut en LITEN slant av kommunen (ca. 1,4% av det vi sökt). Det köpte vi en telefon för. Så nu är pengarna slut, tuggummit har förlorat sin smak, och den där jävla värdigheten får vi bråka om varenda jävla dag.

Här försöker jag räkna ut vad en telefon kostar EXAKT
i ett år och om kommunens allmosa räcker. Det var knappt.Haha, vi har inte ens telefonen kvar, för den snodde en knarkare när jag var uppe i Stockholm hos Svenska BrukarFöreningen på Slakthusområdet. Vi hade haft den i typ fyra dar. Kände mig som kusinen från landet som knappt hinner av tåget innan han är skinnad inpå bara kroppen. Ny-nas! Som TUR är, så tog vi en försäkring på telefonen, fast om ni nånsin har haft nåt att göra med försäkringsbolag så vet ni hur bra det går. Asså, om jag 100% av tiden kan garantera att det är 0% chans att telefonen kommer bort, behöver jag väl ingen jävla försäkring!

I alla fall, det var inte telefonen som var det väsentliga, utan numret, så nu har vi en ny telefon, men samma nummer: 0766 459 880.

Om du fortfarande inte fattat det så har Örebro BrukarFörening numera ett nummer som du kan ringa: 0766 459 880.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar