Kontakta BrukarföreningenSEMESTER!

Hasse och jag tar semester mellan 19 Juli och 15 Augusti. Under den tiden är det osäkert om någon svarar på nedanstående nummer.

Ha en skön sommar!

0766 459 880

orebro@brukarforeningen.se

Vi hjälper dig med kontakter med soc, sjukvård och andra myndigheter.
Vi svarar på frågor till brukare och anhöriga, myndigheter och allmänheten.

* * * * *
Beroendecentrums Jourtelefon
Mån-Fre 8.00-16.00
019 602 05 30
* * * * *

09 februari 2009

MottagningenDenna förmiddag har vi varit på "mottagningen" - hit går alla i Örebro som har buprenorfin eller metadon utskrivet av läkare för att inta eller hämta hem sin medicin och för att kissa under övervakning av en sjuksköterska.

Vi satt i trapphuset utanför hissarna och serverade kaffe som sjukhuset bjöd på (tack Tommy för hjälpen med kannan o muggarna), och informerade alla om att BrukarFöreningen är igång.

Det var många som hade mycket att berätta, och det är helt uppenbart att BrukarFöreningen har ett stort jobb framför sig.

En hel del av personal kom förbi för att informera sig och stötta oss.

Utomordentlig början på ett produktivt samarbete. Hoppas jag.

~ ~ ~ ~ ~

Eftermiddagen fortsatte på kliniken med planeringsgruppsmöte inför Beroendecentrums 10-års jubileum, på temat "Opiater - mot en evidens-baserad verklighet".

Med var Hasse o jag, en syrra, en läkare o Kent.

Mycket är oklart ännu, men så mycket kan jag säga att BrukarFöreningen har en hel hög högintressanta deltagare med. Bl.a. Italienska Röda Korsets president Dr. Massimo Barra, som genom sin assistent alldeles nyss tackade ja till att hålla öppningsanförandet den 12 maj.
Mycket spännande!
Nu återstår att se om smörjmedlen är tillräckliga.

~ ~ ~ ~ ~

Verkar bli en Stockholmsresa för mig imorgon. Ska medverka på SKLs brukarråd, som representant för Svenska BrukarFöreningen.

natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar