Kontakta BrukarföreningenSEMESTER!

Hasse och jag tar semester mellan 19 Juli och 15 Augusti. Under den tiden är det osäkert om någon svarar på nedanstående nummer.

Ha en skön sommar!

0766 459 880

orebro@brukarforeningen.se

Vi hjälper dig med kontakter med soc, sjukvård och andra myndigheter.
Vi svarar på frågor till brukare och anhöriga, myndigheter och allmänheten.

* * * * *
Beroendecentrums Jourtelefon
Mån-Fre 8.00-16.00
019 602 05 30
* * * * *

19 februari 2009

Östersund

Läs den s.k. debatten i kommentarerna till intervjun med Il Professore.
Det blir ingen riktig debatt eftersom tidningen plockat bort en del kommentarer.

Av mina har alla utom det senaste kommit med, men vi accepterar ingen censur (i synnerhet inte av det vi själva skriver) och du kan läsa det här:

Olle, vad menar du med "du om någon borde veta att droger aldrig är bra" i din ena kommentar medan du i din nästa kommentar definierar metadon och buprenorfin som "droger"? Du är så extremt ful och genomskinnlig i din argumentation, jag äter såna som du till frukost, fyra i taget, utan socker. Vad jag vet är att metadon/subutex hjälper beroende heroinister bort från gatan, bort från potentiellt dödlig smittspridning, in i ett socialt sammanhang, in i ett fungerande liv, med hopp om en värdig framtid. Det är vad jag vet. Och det är något du vill förvägra mig. Jag kommer aldrig ALDRIG att köpa ditt billiga människofientliga sekt-dravel.

Jag skulle kunna bemöta ungefär 14 till av dina felaktigheter, men du är inte värd ett enda av mina andetag. Jag skriver för att ge Östersunds heroinister en aning hopp. Men här är ett av dina felaktigheter ovan: BJ svarade inte dig inledningsvis, utan den föregående kommentatorn. Försök hänga med lite här, är du snäll, trots att det går lite för fort.Är det f.ö. någon mer än jag som misstänker att "Olle" är Örebroare och jobbar på Runnagården?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar